Moodboard met kleuren en materialen met een zachte uitstraling
Getekende schets van een plattegrond van een slaapkamer

Een interieurplan op maat

‘Kala’ betekent ‘goed’. Maar wat maakt dat een interieur goed voelt? Dat is voor iedereen anders. Voor de één zit het hem in een praktische indeling, de ander heeft vooral rust nodig of veel verbinding met buiten. Misschien heb je snel last van fel licht of storende geluiden. Of je hebt een omgeving nodig die je makkelijk opgeruimd kunt houden.

Ben je gevoelig voor schoonheid en visueel ingesteld? Dan is het voor jou vast heel belangrijk dat jouw interieur je inspireert. ‘Goed’ betekent voor jou dan misschien wel: mooie kleuren, echte materialen, inspirerende kunst, harmonie, symmetrie, zichtlijnen en balans.

Ik begrijp heel goed dat je verlangt naar een huis dat jou (of je partner of kinderen) in staat stelt om de beste, meest ontspannen versie van jezelf te zijn.

Samen met jou ontwerp ik stap voor stap een plan voor je interieur. Eerst gaan we samen achterhalen waar jouw behoeftes of die van je gezin precies liggen, en hoe dat concreet eruit kan gaan zien. Daarna ga ik aan de slag met het ontwerp. Ik kom met ideeën, opties, materialen en kleuren. Jij denkt mee en maakt keuzes. Zo komen we samen tot een plan waar jij helemaal achter staat.

3D visualisatie van een woonkamer met een groot kookeiland met groen marmeren blad

Mijn werkwijze

Op basis van jouw wensen, smaak en stijl maak ik een uitgebreid interieurplan. Daarin zie je bijvoorbeeld hoe je de ruimte kunt indelen, welke kleuren op de muur gaan en welke verlichting je kunt toepassen.

1. Gratis kennismaken

We ontmoeten elkaar live of online voor een gratis kennismakingsgesprek van ongeveer 30 minuten. Ik vertel wat over mijzelf en mijn werkwijze, en we bespreken jouw interieurvraag.

2. Offerte op maat

Bij het kennismakingsgesprek overleggen we wat voor advies je precies nodig hebt. Ik maak daarna een offerte op maat die precies aansluit bij jouw vraag.

3. Een beetje huiswerk

Akkoord met de offerte? Dan stuur ik je het online intakeformulier. Kun jij vast aan de slag. We maken ook een afspraak voor de startsessie.

4. Startsessie

Bij de superleuke startsessie van 2 uur gaan we samen ontdekken wat jij nodig hebt om helemaal gelukkig te worden van je interieur.

5. Uitwerking

Met alle informatie die ik nu heb ga ik aan de slag voor jouw interieur. Ik doe dat in een aantal fasen. In elke fase vraag ik je om mee te denken!

6. Eindpresentatie

Ik nodig jullie uit voor de eindpresentatie in mijn studio of ik kom bij jullie thuis, met alle kleur- en materiaalstalen. Je ontvangt het plan ook als geprint boekje.

Jouw huis heeft invloed op hoe je je voelt

Herken je dat? Het leven is soms zo druk en veel. Je werk, je gezin, alles wat er op de wereld gebeurt. Soms lijkt de tijd voorbij te vliegen, zonder dat je de kans hebt om even bij te komen. Om gewoon even te genieten van de mooie kleine dingen. Van je kinderen, van de zon in de tuin. Dat moet toch beter kunnen?

Elke keer probeer je het weer: leven in het moment. Maar het is knap lastig. Een rommelig, druk huis vol prikkels helpt dan niet. Een inrichting die gewoon ‘niet goed’ voelt ook niet. Soms weet je niet eens waar het precies aan ligt. Je weet alleen dat het anders moet.

Verlang jij ook naar een levensstijl die draait om wat écht belangrijk is? Naar ruimte om los te laten? Naar meer tijd om bewust samen te zijn met je vrienden en familie, om te genieten van samen eten, gezelligheid, lange avonden in de tuin? Mijn tip: start met de ruimtes waarin je elke dag leeft. Vele onderzoeken tonen aan dat onze omgeving van invloed is op onze fysieke en mentale gezondheid. Als de basis goed is, volgt de rest vanzelf.

Rust in huis, is rust in je hoofd.